Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

In cazul în care dorești să returnezi produsele achizitionate, CD FASHION îți garantează termenul de retur prevăzut prin lege, și anume 14 zile de la primirea produsului.

Urmează pașii de mai jos pentru a solicita un retur:

  • Descarcă și completează toate datele din Formularul de Retur cu un CLICK AICI
  • Notifica departamentul de Relații clienti în scris la adresa office@cdfashion.ro referitor la coletul pe care urmeaza sa il returnezi
  • Expediază comanda de retur împreună cu Formularul de Retur inclus la adresa : str. Tineretului, adiacent B3/1S, Magazin CD FASHION, Giurgiu.
  • In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat via e-mail cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur.
  • CD Fashion va restitui integral suma achitată la plata produsului chiar dacă aceasta a inclus sau nu costuri de transport la data plasării comenzii !
  • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumpărator.

Este necesar ca produsul original să fie trimis către noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana - cu excepția serviciului de curierat rapid Prioripost)

In cazul în care ați primit un produs cu defect sau altul decât cel comandat, te rugam sa transmiti solicitarea in scris la adresa office@cdfashion.ro, împreună cu fotografiile produselor recepționate. Returul în acest caz va fi organizat de către CD FASHION.

Magazinul CD FASHION nu acceptă si nu procesează retururile pentru comenzile plasate online. Comenzile plasate online pot fi returnate doar către Magazinul Online. Coletele retur expediate fără Formular de Retur inclus pot atrage dupa sine intarzieri la procesarea rambursarilor.

POLITICA DE SCHIMB

Dacă dorești să schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa office@cdfashion.ro in care vei specifica numarul comenzii, numele si prenumele complet cat si produsul pe care il doresti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit de tine nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Dupa confirmarea disponibilitatii produsului pe care il doriti la schimb, este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs (in afara de Posta Romana - cu exceptia serviciului de curierat rapid Prioripost) la adresa: str. Tineretului, adiacent B3/1S, Magazin CD FASHION, Giurgiu.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

In momentul in care va fi receptionata comanda de retur in sediul magazinul online, iti vom expedia comanda de schimb. Pentru comenzile de schimb nu sunt percepute taxe de livrare suplimentare.

Costul de livrare al comenzilor de schimb este suportat de către CD FASHION

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Din motive de igiena, lenjeria intima, produsele din categoria Beauty si mastile de protectie, nu pot fi returnate!

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului în curs.

V-ați abonat cu succes!
This email has been registered
Newsletter